
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gin and tonic drizzle cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Cake
-
unsalted butter softened, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds50 g
-
cinnamon quill2 cm
-
juniper berries2 tsp
-
sugar150 g
-
lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith1
-
eggs4
-
natural yoghurt100 g
-
self-raising flour200 g
Gin and tonic syrup
-
tonic water80 g
-
sugar40 g
-
lemon juice1 tsp
-
gin (see Tips)20 g
Gin and tonic glaze
-
pure icing sugar180 - 200 g
-
tonic water20 g
-
gin30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
548.1 kcal /
2301.9 kJ
Πρωτεΐνη
8.3 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
70.4 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Νάτριο
325.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ginspiration
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Brioche slice with crumble
2ωρ.
Brioche buns with cheese
2ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.