
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
117 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1353 kJ /
323 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Pear Frangipane
1ωρ. 30 λεπτ.
Cookie Dough Ice Cream Sundaes
11ωρ.
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1ωρ. 20 λεπτ.
Brioche Berry Pudding
1ωρ.
Custard
15 λεπτ.
Rice Pudding
1ωρ.
Floating Islands
40 λεπτ.
Decadent Dark Chocolate Brownies
1ωρ. 55 λεπτ.
Mango Chia Pudding
4ωρ. 10 λεπτ.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1ωρ.