
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
323 kcal /
1353 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
117 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Rich Lemon Ice Cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Brioche Berry Pudding
1ωρ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4ωρ. 10 λεπτ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Cocoa Amaranth Balls
1ωρ. 20 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4ωρ. 40 λεπτ.
Orange Caramel Choux Puffs
1ωρ. 20 λεπτ.