 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
猪肉葱花蒸饺
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          面粉 选中筋面粉300 克
- 
          油50 克
- 
          水730 - 740 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          油适量
- 
          去皮五花肉 切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时250 克
- 
          葱 切末70 克
- 
          姜 切末5 克
- 
          生抽10 克
- 
          蚝油10 克
- 
          老抽½ 茶匙
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          盐1 小撮
- 
          糖1 小撮
- 
          麻油1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1123.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        27.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        5202 kJ  / 
                        1244.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        73.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        19.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        114.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        一起年夜饭吧
                        15 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    