Συσκευές & Αξεσουάρ
Driekoningentaart 100% chocolade
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
8 stuks
Υλικά
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stuk
Πρωτεΐνη
9.8 g
Θερμίδες
2826 kJ /
679 kcal
Λιπαρά
54.9 g
Υδατάνθρακες
35.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Lekker smullen
7 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGeraardbergse Mattentaarten
1 h
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 h
Karameltaart
3 h 50 min
Snelle brownie
25 min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 h 30 min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 h
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 h 30 min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 h
Chocolade Moelleux
15 min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 h 20 min
Koekjes met chocoladedragees
1 h