
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karameltaart
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
12 stuks
Υλικά
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
358.7 kcal /
1485.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
40.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Νάτριο
174.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLactosevrije tiramisu
Nessuna valutazione
Citroencake
2h
Glutenvrije appel- en citroentaart
Nessuna valutazione
Limoncello-Taart
2h 30min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nessuna valutazione
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nessuna valutazione
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nessuna valutazione
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Nessuna valutazione
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nessuna valutazione
Vegan Sinaasappel Croissants
Nessuna valutazione
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nessuna valutazione
No-Bake-Tiramisu-Taart
Nessuna valutazione