
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
169 kcal /
707 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
19 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit Ice Cream
5 λεπτ.
Blueberry Coffee Cake
1ωρ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.
Vanilla ice cream
12ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry ice cream bars
12ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
Whole Orange Bundt Cake
1ωρ. 25 λεπτ.
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 λεπτ.
Chocolate custard
1ωρ. 20 λεπτ.
Frozen fruit sorbet
5 λεπτ.
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2ωρ. 15 λεπτ.