Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
19 mg
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
707 kJ /
169 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1ωρ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Aperol spritz sorbet
Καμία βαθμολογία
Caramel toffees
Καμία βαθμολογία
Strawberry Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
Καμία βαθμολογία
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Καμία βαθμολογία
Keto Cheesecake
Καμία βαθμολογία
Thick and Creamy Custard
Καμία βαθμολογία
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Καμία βαθμολογία
Candied Strawberries
Καμία βαθμολογία
Spiced Pears with Sangria
Καμία βαθμολογία