
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
169 kcal /
707 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
19 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSugar Cookies with Lemon Curd
1ωρ. 30 λεπτ.
Whole Orange Bundt Cake
1ωρ. 25 λεπτ.
Carrot Walnut Bundt Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosé Cream Puff Pastry
Καμία βαθμολογία
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1ωρ. 25 λεπτ.
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Floating Islands
40 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Ice Cream
12ωρ.
Fruit Ice Cream
5 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.