 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
川味粉蒸肉
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          糯米100 克
- 
          米50 克
- 
          香叶2 片
- 
          八角1 颗
- 
          桂皮 掰碎5 克
- 
          山奈2 片
- 
          干辣椒 切段5 克
- 
          花椒 选择青红花椒混合10 克
- 
          油20 克
- 
          豆瓣酱30 克
- 
          牛肉 切块500 克
- 
          生抽15 克
- 
          姜 切末5 克
- 
          葱 切末2 支
- 
          土豆 去皮切丁200 克
- 
          料酒30 克
- 
          水1500 克
- 
          新鲜香菜叶 切末2 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        502.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1100.7 kJ  / 
                        263.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        4.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        30 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        一起年夜饭吧
                        15 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    