Συσκευές & Αξεσουάρ
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 porties
Υλικά
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (προαιρετικό πεδίο)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
55 g
Θερμίδες
5113 kJ /
1222 kcal
Λιπαρά
92 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Valentijn
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Καμία βαθμολογία
Ossenstaart Shepherd's Pie
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Καμία βαθμολογία
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Καμία βαθμολογία
Volcano Steak Burgers
Καμία βαθμολογία
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Nasi Goreng
40 λεπτ.
Honey BBQ Chicken
Καμία βαθμολογία
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Καμία βαθμολογία
Spareribs met glazuur van appel en honing
Καμία βαθμολογία