 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
燕麦红炖牛肉
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块200 克
- 
          番茄 洗净沥干,切块200 克
- 
          胡萝卜 去皮,切块200 克
- 
          洋葱 去皮切块100 克
- 
          番茄酱50 克
- 
          燕麦米 洗净沥干100 克
- 
          生抽15 克
- 
          盐 (或½茶匙)3 克
- 
          新鲜百里香2 - 3 根
- 
          水300 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        848 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        29.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1807.5 kJ  / 
                        423 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        14.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        63.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        三高轻松吃
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    