燕麦红炖牛肉

燕麦红炖牛肉

4.2 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份

Υλικά

  • 牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块
    200 克
  • 番茄 洗净沥干,切块
    200 克
  • 胡萝卜 去皮,切块
    200 克
  • 洋葱 去皮切块
    100 克
  • 番茄酱
    50 克
  • 燕麦米 洗净沥干
    100 克
  • 生抽
    15 克
  • (或½茶匙)
    3 克
  • 新鲜百里香
    2 - 3 根
  • 300 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 848 mg
Πρωτεΐνη 29.2 g
Θερμίδες 1807.5 kJ / 423 kcal
Λιπαρά 7.7 g
Φυτικές ίνες 14.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 63.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων