
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan etíope (Injera)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 25 λεπτ.
8 piezas
Υλικά
-
250 g de harina de teff
-
500 g de agua
-
2 pizcas de sal
-
aceite de girasol (προαιρετικό πεδίο)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 8 piezas
Νάτριο
325 mg
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
3840.9 kJ /
918 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
20 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
183 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

MUNDO THERMOMIX VI
15 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaguette
3 Std. 45 Min
Galletas saladas con aceitunas, nueces y parmesano
1 Std.
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Bollos de leche condensada
1 Std. 15 Min
Pan de barra
29 Std.
Barras de cerveza
30 Min
Barritas de semillas de girasol
1 Std. 15 Min
Panecillos integrales
3 Std. 40 Min
Bagels
2 Std.