
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
ev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
377 kcal /
1577.4 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
28.8 g
Υδατάνθρακες
12.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.2 g
Νάτριο
423 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Çorba ve Pilavlar
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKabaklı Bezelye Çorbası
1ωρ.
Havuç Çorbası
35 λεπτ.
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 λεπτ.
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 λεπτ.
Naneli Bezelye Çorbası
35 λεπτ.
Gazpacho
10 λεπτ.
Tarhana Çorbası
25 λεπτ.
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 λεπτ.
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 λεπτ.
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 λεπτ.
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2ωρ. 30 λεπτ.