
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
ev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
423 mg
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
1577.4 kJ /
377 kcal
Λιπαρά
28.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
12.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Çorba ve Pilavlar
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarhana (taze sebzeli)
35 λεπτ.
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 λεπτ.
Bal Kabağı Çorbası
35 λεπτ.
Pırasa ve Patates Çorbası
45 λεπτ.
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 λεπτ.
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 λεπτ.
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 λεπτ.
Sebzeli Levrek Çorbası
40 λεπτ.
Patatesli Ispanak Çorbası
45 λεπτ.
İşkembe Çorbası
1ωρ. 20 λεπτ.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 λεπτ.