
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 porties
Υλικά
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
574 kcal /
2404 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
980 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slowcooken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13 godz.
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Steak au Poivre
20 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Brak ocen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Brak ocen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Brak ocen
Krokant gebraad met moutbiersaus
Brak ocen
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen