
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karamel varkensvlees
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
verse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
562.8 kcal /
2347.3 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
36.8 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Νάτριο
463.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13ωρ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Gemalen kip in tomatensaus
30 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Kip met Kokosrijst
Καμία βαθμολογία