
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 stuks
Υλικά
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
414 kcal /
1731 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Citroencake
2 Std.
Glutenvrije appel- en citroentaart
Keine Bewertungen
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen