 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鲜肉大包
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                15 个
              
            Υλικά
面皮
- 
          干酵母粉 (2平茶匙)6 克
- 
          糖10 克
- 
          水 (见要诀)170 克
- 
          中筋面粉300 克
内馅
- 
          去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态400 克
- 
          盐 (约1茶匙)5 克
- 
          糖10 克
- 
          老抽 (约½茶匙)2 克
- 
          生抽 (约1茶匙)5 克
- 
          葱 切葱花2 支
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          水150 克
制作
- 
          水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 个
                    Νάτριο
                    
                        172.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        6.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        710.3 kJ  / 
                        169.9 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        17 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        基础中式面点
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    