 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
韭菜盒子
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                6 个
              
            Υλικά
面团
- 
          中筋面粉230 克
- 
          水120 - 130 克
- 
          油10 克
- 
          盐 (约¼茶匙)1 克
韭菜内馅
- 
          鸡蛋(约53-63克)2 颗
- 
          油15 克
- 
          淡味虾皮20 克
- 
          韭菜 切小段,约0.5厘米300 克
- 
          麻油30 克
- 
          蚝油10 克
- 
          白胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
- 
          五香粉1 小撮
- 
          盐 (约1茶匙)5 克
制作
- 
          油 煎饼用
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 个
                    Νάτριο
                    
                        512.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1123 kJ  / 
                        268.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        31.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        基础中式面点
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    