
Συσκευές & Αξεσουάρ
腊味蒸鸡
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去皮鸡腿 去骨,切薄片1 支
-
盐¼ 茶匙
-
米酒1 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
淀粉½ 汤匙
-
广式香肠 洗净,切薄片(约50克)1 根
-
四川香肠 洗净,切薄片(约50克)1 根
-
水500 克
-
葱 切丝1 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
117 kcal /
489 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美善品幸福厨房家常料理
188 Συνταγές
Κίνα
Κίνα