Mandelpanerad lax med sparristagliatelle

Mandelpanerad lax med sparristagliatelle

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

Mandelpanerad lax
  • olivolja till smörjning
  • färska laxfiléer, skinnfria (à ca. 150 g)
    4
    frysta laxfiléer, skinnfria, tinade (à ca. 150 g)
  • saft av citron, nypressad
    30 g
  • olivolja
    40 g
  • dijonsenap
    20 g
  • honung
    15 g
  • vitlöksklyftor
    2
  • fint havssalt
    ½ tsk
  • skållade mandlar
    20 g
  • bröd i bitar
    50 g
  • färsk persilja grovhackad
    5 g
Sparristagliatelle
  • vatten
    1200 g
  • grönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad
    1
    1 rågad tsk grönsaksbuljongpasta
  • färsk tagliatelle (se tips)
    300 g
  • grön sparris i bitar (2 cm)
    250 g
  • extra virgin olivolja
    1 msk
  • citron finrivet skal och saft
    ½
  • färsk persilja grovhackad, till garnering

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 40 g
Θερμίδες 2647 kJ / 633 kcal
Λιπαρά 36 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Υδατάνθρακες 36 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων