Orzo (risoni) med lax och spenat

Orzo (risoni) med lax och spenat

5.0 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • vitlöksklyfta
    1
  • lök i kvartar
    80 g
  • olivolja
    20 g
  • färska laxfiléer, skinnfria (à ca. 125 g)
    3
    frysta laxfiléer, skinnfria, tinade (à ca. 125 g)
  • paprikapulver
    2 tsk
  • färsk dill endast bladen
    2 kvistar
  • vatten
    600 g
  • grönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad
    1
    1 rågad tsk grönsaksbuljongpasta
  • fint havssalt efter smak
    ½ - 1 tsk
  • orzo (risoni)
    170 g
  • grädde, min. 30 % fetthalt
    200 g
  • majsmjöl (stärkelse)
    2 tsk
  • saft av citron, nypressad
    1 msk
  • malen svartpeppar till servering
  • babyspenat
    200 g
  • körsbärstomater halverade
    100 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 28 g
Θερμίδες 2344 kJ / 560 kcal
Λιπαρά 32 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Υδατάνθρακες 37 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων