 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
海鲜泡菜煎饼
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
- 
          面粉220 克
- 
          糯米粉50 克
- 
          蛋2 颗
- 
          牛奶160 克
- 
          盐1 茶匙
- 
          葱 切段(约5厘米)100 克
- 
          中等大小的墨鱼 切条140 克
- 
          虾仁 去肠泥洗净80 克
- 
          蛤蜊 取出蛤肉40 克
- 
          韩式泡菜 切条100 克
- 
          红辣椒,长的 去籽,斜切薄片20 克
- 
          青椒 去籽,斜切薄片20 克
- 
          油3 汤匙
- 
          麻油3 茶匙
海鲜煎饼蘸酱
- 
          生抽2 汤匙
- 
          醋½ 茶匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          干辣椒碎1 汤匙
- 
          蒜头1 瓣
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1088 kJ  / 
                        260 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        31 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    