
Συσκευές & Αξεσουάρ
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
3 Portionen
Υλικά
-
Äpfel geschält, entkernt, in Stücken150 g
-
Zitronenschale, gerieben½ TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst15 g
-
Salz1 Prise
-
Zimt, gemahlen2 Prisen
-
Butter in Stücken60 g
-
Polenta, fein80 g
-
Milch375 g
-
Eier (Größe M)4
-
Zucker45 - 55 g
-
Weinstein-Backpulver1 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
466 kcal /
1952 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
276 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1ωρ.
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2ωρ. 30 λεπτ.
Prinzen-Cake Pops
5ωρ.
Sonntagsgugelhupf
1ωρ. 5 λεπτ.
Rhabarber-Streuselkuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
French Toast mit Melanzanichutney
4ωρ. 45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1ωρ.
Oster-Cupcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Brownies
1ωρ.
Apfelherzen am Stiel
1ωρ. 20 λεπτ.