
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ketóvænar brauðbollur
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 stykki
Υλικά
-
egg3
-
rjómaostur mjúkur250 g
-
sólblómafræ30 g
-
hörfræ15 g
-
möndlur, með hýði50 g
-
psyllium husk15 g
-
kókoshveiti30 g
-
lyftiduft (glútenfrítt)1 tsk
-
salt1 tsk
-
blönduð fræ til að velta upp úr50 g
Διατροφή ανά 1 stykki
Θερμίδες
336.7 kcal /
1414.3 kJ
Πρωτεΐνη
13.3 g
Λιπαρά
29.1 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
606.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Brauð
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia með tómötum
Καμία βαθμολογία
Glútenfrítt brauð
2ωρ. 30 λεπτ.
Fléttubrauð
Καμία βαθμολογία
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1ωρ. 10 λεπτ.
Brioche
5ωρ.
Morgunverðahorn
3ωρ. 5 λεπτ.
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2ωρ. 45 λεπτ.
Hamborgarabrauð
2ωρ. 20 λεπτ.
Tómata- og ostabrauð
3ωρ. 5 λεπτ.
Heilhveitibrauð
3ωρ. 20 λεπτ.
Beyglur
1ωρ. 20 λεπτ.
Brauð með sólþurrkuðum tómötum
1ωρ.