Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto

Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto

4.2 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 50 g di mandorle pelate
  • 250 g di farina tipo 00
  • 80 g di zucchero
  • 1 uovo
  • 30 g di confettura al bergamotto
    30 g di marmellata di limoni, al bergamotto
  • 100 g di burro morbido a pezzi
  • 1 tuorlo
  • 16 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 100 g di ciliegie denocciolate
  • 100 g di mirtilli freschi
  • 70 g di zucchero
  • 350 g di ricotta ben sgocciolata dal siero
  • 1 tuorlo
  • 30 g di confettura di bergamotto
    30 g di marmellata di limoni, di bergamotto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 326.1 kcal / 1364.3 kJ
Πρωτεΐνη 7.7 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 41.3 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Νάτριο 33.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων