
Συσκευές & Αξεσουάρ
Djuvec-Reis
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Basmati-Reis, weiß250 g
-
Olivenöl20 g
-
Zwiebeln in Spalten200 g
-
Knoblauchzehen in Scheiben2
-
rote Paprika in Würfeln (1 cm)150 g
-
Karotten in Würfeln (1 cm)50 g
-
Tomaten in Stücken (2 cm)200 g
-
Tomatenmark30 g
-
Salz½ TL
-
Paprikapulver, edelsüß3 TL
-
Chili, gemahlen¼ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Ajvar mittelscharf100 g
-
Wasser700 g
-
Erbsen, tiefgekühlt80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
259 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1502 kJ /
359 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Reisgerichte
4 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchnelle cremige Polenta
25 λεπτ.
Marinierte Schwammerl in Öl
48ωρ. 30 λεπτ.
Mediterraner Tomatenreis
40 λεπτ.
Mediterraner Green-Goddess-Salat
40 λεπτ.
Tomaten-Reis-Bällchen
40 λεπτ.
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Safranreis
30 λεπτ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Erdäpfel-Gnocchi
1ωρ. 50 λεπτ.
Green-Goddess-Bowl mit Quinoa
1ωρ.
Green-Goddess-Salat mit Avocado und Gurke
20 λεπτ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.