Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen

Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
6 Portionen

Υλικά

  • Zucker
    180 g
  • Eidotter
    4
  • Gorgonzola, dolce in Stücken
    150 g
  • Milch 3,6% Fett
    420 g
  • Schlagobers, 36% Fett
    200 g
  • Salz
    2 - 3 Prisen
  • Butterschmalz
    20 g
  • Birnen (mit hartem Fruchtfleisch, z. B. Corella, Williams), entkernt, in Stücken (3,5 cm)
    400 g
  • Weinbrand
    20 - 30 g
  • Kardamom, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Piment, gemahlen (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 3 Prisen
  • Walnüsse, halbiert geröstet, zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 466 kcal / 1950 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 384 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων