山羊乳酪牛肉炸丸子

山羊乳酪牛肉炸丸子

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 20 λεπτ.
40 块

Υλικά

  • 烟熏牛肉(cecina) 切碎(见要诀)
    150 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 黄油
    60 克
  • 洋葱 切小块
    40 克
  • 面粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
    150 克
  • 面包糠
    300 - 400 克
  • 在碗内打散
    2 - 3 颗
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 块

Νάτριο 182.8 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 514 kJ / 123 kcal
Λιπαρά 7.5 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων