
Συσκευές & Αξεσουάρ
慢炖牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蒜头1 瓣
-
新鲜百里香1 根
-
新鲜月桂叶2 片
-
西芹 ,切碎1 根
-
新鲜意大利芹1 把
-
京葱 ,切薄片(1.5厘米)100 克
-
胡萝卜 ,切薄片(1.5厘米)150 克
-
盐 ,依个人口味调整1 茶匙
-
白胡椒粉 ,依个人口味调整1 茶匙
-
水900 克
-
小牛肉 ,切块(2-3厘米)1000 克
-
蘑菇 ,切成四分之一或六分之一500 克
-
黄油50 克
-
面粉50 克
-
稀奶油,含脂肪量35%100 克
-
蛋黄2 颗
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
454 kcal /
1892 kJ
Πρωτεΐνη
34.8 g
Λιπαρά
30.7 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Κίνα
Κίνα