Συσκευές & Αξεσουάρ
Graubünden gerstsoep
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1137 kJ /
273 kcal
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternutsoep met Curry en Mango
30 λεπτ.
Vegan Oesterzwam Soep
40 λεπτ.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Veelzijdige gladde soep
45 λεπτ.
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Καμία βαθμολογία
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 λεπτ.
Tunesische Chorba
45 λεπτ.
Parelgerst- en champignonsoep
Καμία βαθμολογία
Matzeballen
Καμία βαθμολογία
Gazpacho met kers en munt
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise met pasta
35 λεπτ.
Mexicaanse limoensoep
40 λεπτ.