Kalfszwezerik met lente-uien

Kalfszwezerik met lente-uien

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porties

Υλικά

  • kalfszwezerik
    1000 g
  • witte azijn
    250 g
  • koud water
    750 g
  • water
    600 g
  • ijskoud water
  • ijsblokjes
  • lente-uien in stukken
    300 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    30 g
  • zout naar eigen smaak
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    1 - 2 snuifjes
  • witte wijn
    100 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    100 g
  • zout naar eigen smaak

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 545 kcal / 2280 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων