
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kalfszwezerik met lente-uien
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porties
Υλικά
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
545 kcal /
2280 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1ωρ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Καμία βαθμολογία
Aardappelen met Varkensribbetjes
Καμία βαθμολογία
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Καμία βαθμολογία
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Καμία βαθμολογία