
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kip met 'mole verde' saus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 porties
Υλικά
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
serrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
groene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
269 kcal /
1130 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 λεπτ.
XXL kip pastei
1ωρ. 55 λεπτ.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1ωρ. 10 λεπτ.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 λεπτ.
Tandoori kip wraps
50 λεπτ.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1ωρ.
Kip met warme aardappelsalade
55 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία