
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sup kacang Arab dengan bayam
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 porsi
Υλικά
-
bayam segar roughly chopped as needed300 g
-
kacang arab kering100 g
-
air800 g
-
garam1 sdt
-
bawang bombai cut in pieces (3 cm)200 g
-
minyak zaitun30 g
-
wortel cut in pieces (3 cm)250 g
-
siung bawang putih3
-
lobak (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces (3 cm)100 g
-
bubuk lada hitam1 jumput
Διατροφή ανά 1 porsi
Θερμίδες
98 kcal /
408 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Buku Masak Dasar
173 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSup labu kuning
35 λεπτ.
Sup Sayur Kuning
50 λεπτ.
Sup Ayam
30 λεπτ.
Sup Jamur Kurma Merah
Καμία βαθμολογία
Sup Ubi Cina
25 λεπτ.
Sup Bayam dan Wortel
Καμία βαθμολογία
Sup Krim Kacang Polong
Καμία βαθμολογία
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Καμία βαθμολογία
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1ωρ. 5 λεπτ.
Sup Jamur a la Hungaria
Καμία βαθμολογία
Tom Yum Udang
15 λεπτ.
Sup Labu Kuning
25 λεπτ.