Bienenkuchen mit Topping

Bienenkuchen mit Topping

3.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
30 Stücke

Υλικά

Teig
  • Eier (Größe M)
    5
  • Zucker
    140 g
  • Weizenmehl, glatt
    380 g
  • Vanillezucker (ca. 8 g)
    1 Päckchen
  • Backpulver
    2 gestr. TL
  • Milch
    230 g
  • Sonnenblumenöl
    200 g
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
Topping und Fertigstellung
  • Frischkäse
    450 g
  • Joghurt
    75 g
  • Staubzucker
    120 g
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    15 g
  • dunkle Schokolade in Stücken
    100 g
  • Sonnenblumenöl
    10 g
  • Marillenhälften aus der Dose abgetropft, (ca. 480 g Nettogewicht)
    30
    30 Pfirsichhälften, aus der Dose, abgetropft
  • Mandelblättchen
    50 g
  • Zuckeraugen, essbar (προαιρετικό πεδίο)
    60 Stück

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 244 kcal / 1021 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 100 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων