泰式開胃海鮮

泰式開胃海鮮

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 冰水
    1500 克
  • 紫洋蔥 切絲
    ½ 顆
  • 800 克
  • 蝦仁 開背去腸泥
    15 - 20 隻
  • 中卷 洗淨,去內臟,切圈
    2 隻
  • 泰式酸辣醬
    70 克
  • 魚露
    10 克
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮檸檬汁
    1 顆
  • 新鮮香菜 取葉
    3 - 5 根
  • 新鮮紅辣椒 依個人喜好調整
    2 - 3 根
  • 李型番茄 對切或一開四
    100 克
  • 芹菜 取莖,切段(約5公分)
    60 克
  • 小黃瓜 洗淨,切絲
    70 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 415.4 mg
Πρωτεΐνη 9.6 g
Θερμίδες 426.3 kJ / 102 kcal
Λιπαρά 0.6 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 154.7 g
Υδατάνθρακες 15.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων