
Συσκευές & Αξεσουάρ
鮮蝦干貝佐咖哩柳橙油醋醬
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
柳橙1 顆
-
蒜頭30 克
-
蔥 ,切段,留一些切蔥花2 支
-
特級初榨橄欖油15 克
-
生明蝦 (鳳尾蝦),開背去腸泥12 隻
-
干貝12 個
-
清酒1 大匙
-
黑胡椒粉少許
-
蘋果醋1 茶匙
-
咖哩粉¼ 茶匙
-
特級初榨橄欖油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
柳橙 ,洗淨切片1 顆
-
鮭魚卵 (προαιρετικό πεδίο)1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
146.7 kcal /
613.2 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
7.9 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
40.6 g
Νάτριο
532.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

低GI簡易料理
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν