Συσκευές & Αξεσουάρ
蓮藕海鮮餅
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蓮藕 洗淨去皮250 克
-
花枝 洗淨切塊100 克
-
蝦仁 洗淨切塊150 克
-
薑 切小塊5 克
-
蔥 切細蔥花2 - 3 支
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
七味粉½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
蓮藕粉1 大匙
-
麵粉 適量,沾粉用
-
油 適量,油煎用
-
蕃茄醬 適量,蘸醬用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
166.5 mg
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
327.5 kJ /
78.4 kcal
Λιπαρά
0.3 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
137.3 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
入秋養生
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν