
Συσκευές & Αξεσουάρ
越式鮮蝦湯粉絲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭2 粒
-
紅蔥頭30 克
-
油20 克
-
新鮮綜合菇類 ,任一種類,若超過2 公分可對半切100 克
-
新鮮香茅 (προαιρετικό πεδίο) ,用刀背拍開10 克
-
水1300 克
-
鹽1 茶匙
-
蔬菜高湯醬 ,自製1 大匙
-
冬粉 ,預先泡水15 分鐘150 克
-
去殼蝦仁150 克
-
櫻桃番茄100 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
-
香油10 克
-
豌豆莢100 克
-
新鮮香菜 ,切碎2 枝
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
957.5 mg
Πρωτεΐνη
10.9 g
Θερμίδες
1137.6 kJ /
271.9 kcal
Λιπαρά
8.4 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
38.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

炎夏解方
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν