
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
Cox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
564 kcal /
2361 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Apple of My Eye
7 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlueberry Frozen Yoghurt
5 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2ωρ. 45 λεπτ.
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Chilled Chocolate Orange Tart
6ωρ. 25 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Tiramisu
6ωρ. 25 λεπτ.
Berry Foam
10 λεπτ.
Pistachio Ice Cream
10ωρ. 35 λεπτ.
Oreo® Ice Cream
8ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 λεπτ.