Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)

Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)

4.5 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    100 g
  • migdałów, ze skórką
    100 g
  • skórki z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
    5 g
  • mleka
    250 g
  • żółtka
    2
  • skrobi ziemniaczanej
    25 g
    25 g skrobi kukurydzianej
  • masła miękkiego
    30 g
  • rumu
    20 g
    20 g brandy
  • ekstraktu migdałowego, naturalnego (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 3 krople
  • ciasta francuskiego (po ok. 275 g każdy)
    2 płaty
  • fasola Piękny Jaś, suszona lub inna niespodzianka, np. mała figurka (patrz informacja o potrawie)
    1
  • jajko roztrzepane, do posmarowania ciasta
    1

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 406 kcal / 1699 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 145 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων