Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)

Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)

4.5 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

  • 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 100 g migdałów, ze skórką
  • 5 g skórki z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
  • 250 g mleka
  • 2 żółtka
  • 25 g skrobi ziemniaczanej
    25 g skrobi kukurydzianej
  • 30 g masła miękkiego
  • 20 g rumu
    20 g brandy
  • 2 - 3 krople ekstraktu migdałowego, naturalnego (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 płaty ciasta francuskiego (po ok. 275 g każdy)
  • 1 fasola Piękny Jaś, suszona lub inna niespodzianka, np. mała figurka (patrz informacja o potrawie)
  • 1 jajko roztrzepane, do posmarowania ciasta

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 406 kcal / 1699 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 145 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων