Kremówki (Napoleonki)

Kremówki (Napoleonki)

4.7 478 βαθμολογίες
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

Budyń do kremu
  • mleka w temp. pokojowej
    900 g
  • żółtek
    6
  • cukru
    180 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • mąki pszennej
    100 g
  • skrobi ziemniaczanej
    80 g
Blaty z ciasta francuskiego
  • ciasta francuskiego wykonanego w TM (patrz wskazówka), przekrojonego na 2 równe części lub 2 płaty gotowego ciasta francuskiego (po ok. 275 g każdy)
    550 - 600 g
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
Krem
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    300 g
  • spirytusu rektyfikowanego 96% (προαιρετικό πεδίο)
    20 - 30 g
  • cukier puder do oprószenia ciasta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 671 kcal / 2810 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 29 g
Νάτριο 94 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων