Kremówki (Napoleonki)

Kremówki (Napoleonki)

4.7 490 βαθμολογίες
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

Budyń do kremu
  • 900 g mleka w temp. pokojowej
  • 6 żółtek
  • 180 g cukru
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 100 g mąki pszennej
  • 80 g skrobi ziemniaczanej
Blaty z ciasta francuskiego
  • 550 - 600 g ciasta francuskiego wykonanego w TM (patrz wskazówka), przekrojonego na 2 równe części lub 2 płaty gotowego ciasta francuskiego (po ok. 275 g każdy)
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
Krem
  • 300 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 20 - 30 g spirytusu rektyfikowanego 96% (προαιρετικό πεδίο)
  • cukier puder do oprószenia ciasta

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 671 kcal / 2810 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 29 g
Νάτριο 94 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων