Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey

Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 20 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Gelato al cioccolato
  • 150 g di zucchero
  • 1 peperoncino secco piccante (vedere consigli)
  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 8 tuorli d'uovo
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 620 g di latte intero min. 3,2%
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 620 g di panna (min. 30% di grassi)
Sciroppo di whisky
  • 120 g di Whisky (vedere consigli)
  • 100 g di zucchero
  • 20 g di acqua
  • 30 g di sciroppo di acero (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 484.6 kcal / 2027.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 32.7 g
Υδατάνθρακες 37.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.3 g
Νάτριο 146.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων