
Συσκευές & Αξεσουάρ
Half bolletje vanille en karamel
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 porties
Υλικά
Karamelsaus
-
suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Chocoladebasis
-
pure chocolade in stukken200 g
-
boter in stukken60 g
-
feuilletine200 g
Vanilleroom
-
vanillestokje in de lengte gehalveerd1
-
melk300 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken2
-
eieren3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
room, min. 30% vet gekoeld300 g
Chocoladeglazuur
-
pure chocolade in stukken350 g
-
boter35 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
1091.3 kcal /
4566.3 kJ
Πρωτεΐνη
11.6 g
Λιπαρά
77 g
Υδατάνθρακες
84.9 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
39.4 g
Νάτριο
57.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dagelijks en creatief
9 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGlutenvrije appel- en citroentaart
Καμία βαθμολογία
Limoncello-Taart
Καμία βαθμολογία
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Καμία βαθμολογία
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Καμία βαθμολογία
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Καμία βαθμολογία
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Vanillevla met rabarber
Καμία βαθμολογία
Chocolade-Fudgecake
Καμία βαθμολογία
Groene biscuittaart
Καμία βαθμολογία
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Καμία βαθμολογία