
Συσκευές & Αξεσουάρ
Levandulová zmrzlina s ginem
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 35 λεπτ.
10 porcí
Υλικά
-
150 gramů krupicového cukru
-
620 gramů mléka
-
1 ½ - 2 polévkové lžíce sušených květů levandule (cca 5 gramů)
-
4 žloutky
-
1 vanilkový lusk jen vyškrábnutá dřeň
-
320 gramů crème fraîche
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
40 - 50 gramů ginu suchého
Διατροφή ανά 1 porci
Θερμίδες
188.9 kcal /
790.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
9.9 g
Υδατάνθρακες
19.6 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
44.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Zahušťování na TM6
10 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCitrónový sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Sladká rýže
1ωρ.
Jogurtová pěna s ovocem v domácím sirupu
40 λεπτ.
Čokoládová krupicová kaše s hruškami (bez lepku)
25 λεπτ.
Vanilková zmrzlina
12ωρ.
Limetkovo - zázvorová pěna
Καμία βαθμολογία
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 λεπτ.
Tvarohový krém - Termix
1ωρ. 10 λεπτ.
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
Καμία βαθμολογία
Mandlové pyré
2ωρ. 15 λεπτ.
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 λεπτ.
Jidáše
2ωρ.