Gelato au chocolat et au piment avec sirop de bourbon

Gelato au chocolat et au piment avec sirop de bourbon

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 25 λεπτ.
10 portions

Υλικά

La glace au chocolat (la veille)
  • de sucre en poudre
    150 g
  • piment rouge, séché type œil d'oiseau
    1
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    100 g
  • jaunes d'œufs
    8
  • de cacao en poudre non sucré
    40 g
  • de lait entier
    620 g
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    620 g
Le sirop de bourbon (le jour même)
  • de bourbon type Jack Daniel's®, Jim Beam®
    120 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • d'eau
    20 g
  • de sirop d'érable (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
    30 g de miel
  • de sel
    2 - 3 pincées
  • de cannelle en poudre
    2 pincées
  • d'extrait naturel de vanille
    ½ c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 484.6 kcal / 2027.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 32.7 g
Υδατάνθρακες 37.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.3 g
Νάτριο 146.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων