
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate and Caramel Millefeuille
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Caramel with Nuts
-
hazelnuts shelled1 oz
-
walnuts shelled1 oz
-
unsalted pistachios, shelled, peeled1 oz
-
blanched almonds1 oz
-
sugar10 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 ½ oz
Filling
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces14 oz
-
heavy whipping cream14 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Puff Pastry
-
unsalted butter cold (14 oz sliced, 3 oz cut into pieces)17 oz
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
ice cold water7 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1249.9 kcal /
5229.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.6 g
Λιπαρά
89 g
Υδατάνθρακες
122.4 g
Φυτικές ίνες
21.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
51.1 g
Νάτριο
345.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBirthday Cake
2 Std.
Coconut Balls
30 Min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 Std. 10 Min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1 Std. 25 Min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1 Std. 30 Min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Blueberry Cobbler
1 Std.
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 Min
Chocolate Peanut Butter Shake
15 Min
Chocolate Covered Bananas
1 Std.