
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate and Caramel Millefeuille
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Caramel with Nuts
-
hazelnuts shelled1 oz
-
walnuts shelled1 oz
-
unsalted pistachios, shelled, peeled1 oz
-
blanched almonds1 oz
-
sugar10 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 ½ oz
Filling
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces14 oz
-
heavy whipping cream14 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Puff Pastry
-
unsalted butter cold (14 oz sliced, 3 oz cut into pieces)17 oz
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
ice cold water7 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1249.9 kcal /
5229.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.6 g
Λιπαρά
89 g
Υδατάνθρακες
122.4 g
Φυτικές ίνες
21.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
51.1 g
Νάτριο
345.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit Ice Cream
5min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Thick and Creamy Custard
15min
Strawberry Snow Cones
50min
Flan Pudding
3h
Quick Fruit Sorbet
10min
Southern Peach Cobbler
1h 15min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Sticky Toffee Puddings
1h
Peach Cobbler
2h 35min