Συσκευές & Αξεσουάρ
Hatay Usulü Sini Kebabı
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
3 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
maydanoz sadece yaprakları½ demet
-
sivri biber, yeşil parçalara bölünmüş (3-4 cm)40 g
-
kapya biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)50 g
-
biber salçası1 tk
-
sarımsak6 - 7 diş
-
kuzu kıyma orta yağlı, 4-5 parçaya bölünmüş500 g
-
tuz damak tadına göre1 tk
-
karabiber damak tadına göre1 tk
-
pul biber (προαιρετικό πεδίο) damak tadına göre½ tk
-
tereyağı yağlamak için
-
yeşil biber2 - 3
-
domates elma dilimi şeklinde dilimlenmiş1
-
patates ince dilimlenmiş (yakl. 1 cm)1
-
soğan elma dilimi şeklinde dilimlenmiş1
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
30.3 g
Θερμίδες
2220.3 kJ /
530.3 kcal
Λιπαρά
39.3 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Köfteler
1 h 10 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 h
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 h 25 min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 h 10 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 h 5 min
Kıymalı Kabak Graten
50 min
Biberli Bonfile Küpleri
30 min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 min
Kuzu Gerdan Yahni
1 h 45 min
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
No ratings
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3 h 10 min
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
No ratings