
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Turkey Breast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 portions
Υλικά
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
355.2 kcal /
1486.1 kJ
Πρωτεΐνη
39.8 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
6.5 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.2 g
Νάτριο
709.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Marsala
40 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
BBQ Pulled Chicken
40 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1 Std. 45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 Min
Turkey Chili
45 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min