
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pavlola med hindbær og chokolade (glutenfri)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
10 portioner
Υλικά
Pavlova
-
sukker300 g
-
æggehvider fra store æg6
-
cream of tartar1 knivspids
-
majsmel2 spsk
-
hvidvinseddike1 tsk
-
kakaopulver siet1 tsk
Topping
-
fløde, cirka 48 %400 g
Samling
-
hindbær225 - 250 g
-
chokoladeflager til pynt
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
332 kcal /
1390 kJ
Πρωτεΐνη
2.8 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
36.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Bagte fristelser
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Sommerbær
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKaffesmåkager
Καμία βαθμολογία
Tiramisusmåkager
Καμία βαθμολογία
Vaniljefigurer med chokolade
40 λεπτ.
Æble-ingefærfigurer
Καμία βαθμολογία
Passionsfrugtkage med fersken
Καμία βαθμολογία
Mascarpone-karamelkage
Καμία βαθμολογία
Chokoladesnitter med puffet hvede
Καμία βαθμολογία
Vegansk no bake-kiwikage
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Καμία βαθμολογία
Fersken i hvidvinssirup
Καμία βαθμολογία
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Καμία βαθμολογία
Fruktgeléer
Καμία βαθμολογία