 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鱼肉派
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          京葱 切小段100 克
- 
          特级初榨橄榄油1 汤匙
- 
          蔬菜高汤 见要诀250 克
- 
          柠檬汁1 汤匙
- 
          红薯 ,去皮,切1-2厘米块600 克
- 
          去皮白鱼肉排 ,切2-3厘米块600 克
- 
          玉米粒50 克
- 
          新鲜欧芹 取叶子,切碎5 枝
- 
          牛奶80 克
- 
          葛粉 见要诀1 汤匙
- 
          黄油30 克
- 
          牛奶1 汤匙
- 
          特级初榨橄榄油2 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        193.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        34.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1792.5 kJ  / 
                        428.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        6.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        39.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        孩子的全天然餐桌 2-6岁
                        20 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    