 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸鱼配蔬菜泥
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          新鲜欧芹 ,取叶子5 - 7 枝
- 
          水500 克
- 
          甘薯 选用白色,去皮,切块500 克
- 
          京葱 切段100 克
- 
          绿花椰菜 ,切小朵300 克
- 
          去皮白鱼肉排 选用鱼中段,见要诀720 克
- 
          黄油40 克
- 
          海盐 调味用,可省略,见要诀适量
- 
          黑胡椒粉 调味用,可省略适量
- 
          特级初榨橄榄油 装饰用适量
- 
          微型菜苗 装饰用适量
- 
          柠檬 装饰用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        202.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        41 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1654.6 kJ  / 
                        395.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        6.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        34.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        孩子的全天然餐桌 2-6岁
                        20 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    