 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
花椰菜炒虾仁
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜头2 瓣
- 
          姜 ,去皮5 克
- 
          麻油1 茶匙
- 
          橄榄油1 茶匙
- 
          白花椰菜 ,切小朵450 克
- 
          水500 克
- 
          冷冻豌豆150 克
- 
          胡萝卜 ,切细条1 根
- 
          去壳生虾仁,去虾线300 - 400 克
- 
          葱 切葱花3 根
- 
          蛋2 颗
- 
          水1 汤匙
- 
          生抽2 茶匙
- 
          橄榄油少许
- 
          生抽 调味用适量
- 
          黑芝麻 上菜用(可省略)
- 
          新鲜香菜 只取叶子,上菜用(可省略)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        682.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        838.7 kJ  / 
                        200.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        1.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        16.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        孩子的全天然餐桌 2-6岁
                        20 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    